Confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, E-savuros.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre clienti.

E-savuros.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

E-savuros.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin livrare mancare sistemul sau informatic in sensul folosirii lor de catre partenere numai in ceea ce priveste onorarea comenzilor primite sau in promovarea unor reduceri sau produse alimente. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre E-savuros.ro și partenere pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Clientul isi poate manifesta intentia de a nu transmite datele personale, lucru care conduce in mod direct la imposibilitatea utilizarii de catre acesta a platformei E-savuros.ro.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, E-savuros.ro. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate precum si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale de catre ea patenere. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a transmite or partenere comanda plasata și ulterior livrarea produsele de catre acestea.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

*Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email office [at] e-savuros.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

E-savuros.ro utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia E-savuros.ro, este periodic analizata in privinta securitatii.

E-savuros.ro isi declina orice raspundere pentru continutul produselor si informatiilor furnizate de catre ea partenere pe plaforma  sa. De asemenea prospetimea produselor si timpul de livrare sunt in raspunderea ea or partenere.

 E-savuros.ro isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.

Garantam securitatea si confidentialitatea datelor transmise prin sistemul informatic in sensul destinatiei lor catre ea partenere.

Furnizarea datelor personale nu implica nici o obligatie din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita oricand stergerea datelor personale din baza de date.

E-savuros.ro va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si NU va vinde, NU va închiria si NU va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai.

E-savuros.ro solicita nume, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai in scopul finalizarii comenzilor cat mai corect si rapid.

Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza ca telefon de contact.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, E-savuros.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre clienti.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.