Termeni si Conditii

 

Introducere

 

 Prin utilizarea serviciilor E-savuros.ro incluzand vizitarea paginilor cuprinse de catre acesta precum si achizitionarea bunurilor si serviciilor oferite prin intermediul sau, implica acceptarea  termenilor si conditiilor stabilite si descrise mai jos:

 

 Dreptul de autor

 

 Intregul continut al site-ului E-savuros.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea acestuia  si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al E-savuros.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 E-savuros.ro garanteaza tuturor clientilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul E-savuros.ro si nu le confera drepturile de a descarca, de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor E-savuros. ro fara acordul prealabil scris al acesteia.

 E-savuros.ro nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc.

 Utilizatorii care viziteaza site-ul E-savuros.ro pot face comentarii la adresa acestuia, a ea or partenere si a produselor pe care le ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. E-savuros.ro isi rezerva dreptul de a  intreprinde masuri de a limita publicarea pe site a comentariilor cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

 E-savuros.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari.

 Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod ( aspect), ea partenere fiind singurele responsabile de informatiile postate.

 

  Legaturi

 

 Site-ul E-savuros.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Acesta nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. E-savuros.ro nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului.

 E-savuros.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul sau. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Restaurantul partener sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului, E-savuros.ro.

 

  Confidentialitate

 

 In cazul in care Clientul  nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Termenii si Conditiile siteului:

  • Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de E-savuros.ro prin intermediul site-ului,
  •  E-savuros.ro va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.Restaurantul partener va fi obligat sa procedeze in acelasi mod.
  •  Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

 

  Termeni de utilizare

 Acest Site este adresat doar Clientilor persoane fizice care au cel putin 18 ani si ea or partenere, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre E-savuros.ro, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu domiciliul in Romania. Devenind Membru, persoana declara faptul ca intruneste conditiile sus mentionate.

 Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a E-savuros.ro, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

 Restaurantului partener sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de E-savuros.ro, includerea oricarui continut in afara site-ului E-savuros.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al E-savuros.ro asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al E-savuros.ro.

 Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate E-savuros.ro se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Restaurantului sau Clientului si E-savuros.ro, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea E-savuros.ro in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail.

 Accesul la serviciu este permis oricarui restaurant partener sau client care poseda sau isi creeaza un Cont.

 Pentru a i se permite accesul la serviciu, restaurantul partener sau clientul va trebui sa accepte prevederile documentului privind Termenii si Conditiile de utlizare .

 E-savuros.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul clientului la Serviciu si de a sterge Contul acestuia in cazul in care considera ca in baza comportmentului avut de catre Client sau Restaurantul partener, accesul si existenta Contului Clientului sau Restaurantului Partener ar putea prejudicia in vreun fel E-savuros.ro

 Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) .

 E-savuros.ro isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

 Imaginile si descrierea fiecarui produs postate pe site au un caracter strict orientativ, ea partenere fiind singurele resposabile de acuratetea acestora si de informatiile furnizate precum și de procesarea si livrarea in termenul convenit a comenzilor receptionate. E-savuros.ro nu raspunde pentru acestea!

 Ne rezervam dreptul de a modifica aceste prevederi fara nicio notificare prealabila.

 Daca restaurantul partener confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii.

 Acceptare comenzii de catre restaurantul partener se considera a fi produsa atunci cand exista o confirmare in acest sens in contul clientului de pe E-savuros.ro. Starea comenzii este evidentiata in contul clientului de pe E-savuros.ro si poate avea statusul de “in prelucrare”, “livrata” sau “esuata”.

 Restaurantul partener nu este obligat sa furnizeze un motiv pentru refuzul de a livra produsele insa este obligat sa modifice statusul comenzii in “esuata”.

 Respectarea termenului de livrare constituie o obligatie a restaurantului partener si nu a platformei E-savuros.ro

 Clientul are posibilitatea de a evalua prestatia restaurantului precum si prospetimea produselor livrate prin acordarea unui calificativ si/sau a unei descrieri in contul sau deschis pe E-savuros.ro.

 Evaluarea restaurantului se va face numai dupa ce produsele comandate au fost livrate clientului si va contine un limbaj civilizat, in sens contrar E-savuros.ro are dreptul de a sterge postarea jignitoare.

 Clientului care foloseseste in mod abuziv platform online, care furnizeaza informatii care nu corespund realitatii sau obiectului prezentului site I se va restriction accesul la E-savuros.ro

 Este interzisa vanzarea produselor alcoolice persoanelor sub 18 ani. Raspunderea produselor comercializate prin intermediul E-savuros.ro apartine exclusiv ea or partenere.

 Notificarea fiecarei comenzi se va realiza prin intermediul emailului, restaurantul partener are posibilitatea activarii contra cost a serviciului de notificare prin SMS.

 Notificarea prin SMS se va livra la numarul de telefon de contact furnizat in contul restaurantului partener.

 De asemenea restaurantul partener are posibilitatea de a activa gratis serviciul de print cloud oferit de google.com care permite imprimarea in mod real al comenzii primite la imprimanta restaurantului.Pentru folosirea acestui serviciu este necesar utilizarea web browserului Chrome. Folosirea serviciului de print cloud nu afecteaza notificarea prim email sau prin SMS.

 Pentru a beneficia de serviciul de notificare prin SMS restaurantul partener va achizitiona din contul online un numar de SMS-uri care vor fi trimise pentru fiecare comanda primita.

 E-savuros.ro poate selecta anumite ea partenere in vederea afisarii acestora pe prima pagina a siteului fara nici o ingradire sau permisiune din partea acestora.

 E-savuros.ro poate folosi, neingradit si fara a solicita o permisiune in acest sens, in scopuri publicitare informatiile sau orice fel de imagini, logouri ale ea or partenere in vederea promovarii platformei online.

 ea partenere pot folosi in mod gratuit serviciul online de rezervare a meselor din cadrul acestora.

 In cazul unei plangeri primite de la un client de catre E-savuros.ro si retransmisa restaurantul partener, acesta se obliga sa solutioneze cu prioritate plangerea primita de la E-savuros.ro.

 Platforma online E-savuros.ro detinuta de Sc. Wimerc Developments Srl nu comercializeaza produse culinare destinate consumului uman si prin urmare nu poate fi tinuta responsabila privind calitatea mancarii, termenul de livrare sau respectarea descrierii produselor.

 ea partenere se obliga sa foloseasca platforma online intocmai cu destinatia sa, deturnarea prin orie mijloace ducand la responsabilitatea exclusiva a acestora.